Openingstijden

De assistenten, praktijkondersteuners en huisartsen zijn elke werkdag aanwezig van 08.00 tot 17.00 uur. Wij houden iedere werkdag spreekuur. Voor een plek op het spreekuur maakt u vooraf een afspraak via de MijnSAG-app of -webversie of telefonisch via de assistent. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur.

Bereikbaarheid

Om u de persoonlijke aandacht te geven op een manier die u het beste past, maken wij gebruik van diverse communicatiemiddelen. Het contact met de huisarts kan telefonisch, via videobellen (e-consult), e-mail of (binnenkort) chat. Ook kunt u via de MijnSAG-app of -webversie eenvoudig en veilig herhaalrecepten aanvragen, afspraken inplannen of uw medisch dossier inzien.

Annuleer op tijd!

Annuleer minstens 24 uur van tevoren!
Wij vragen u vriendelijk om op tijd te komen voor uw afspraak, of deze tijdig te annuleren indien u verhinderd bent of wanneer de klachten over zijn. Indien u niet (tijdig) verschijnt op uw afspraak, zijn wij genoodzaakt om € 16,50 in rekening te brengen. Deze factuur wordt niet door uw zorgverzekering betaald en zal aan u persoonlijk gericht worden.

Spreekuur

Een afspraak in de huisartsenpraktijk.

Huisbezoek

Wanneer u niet in staat bent naar onze praktijk te komen, maar wel fysiek gezien dient te worden, kunt u een huisbezoek aanvragen.

Chatten

Binnenkort kunt u online in gesprek met de assistent via tekstberichten. Geschikt voor het stellen van korte, medisch inhoudelijke vragen.

Telefonisch consult

Een telefonische afspraak is geschikt voor overleg of bespreken van medische klachten die niet direct fysiek gezien hoeven te worden.

E-mail

Via MijnSAG-app geschikt voor het veilig versturen van berichten en foto’s.

Videoconsult / e-consult

Beeldbellen via een beveiligde omgeving wanneer een afspraak in de huisartsenpraktijk minder goed in uw planning past.